Madrid

L'Ibex-35 bat un rècord històric i guanya un 6,95%

Sessió històrica a la borsa espanyola, un cop els inversors han recuperat una certa calma, després d'una setmana de gran volatilitat. L'Ibex-35 ha pujat 852 punts, un 6,95%, i s'ha recuperat fins a tancar als 13.106,70 punts. Els missatges tranquil·lizadors del Fons Monetari Internacional semblen haver animat a l'alça tots els mercats.

Actualitzat
La borsa espanyola sembla que comença a recuperar-se després de tres dies de males notícies. Tots els valors de l'Ibex-35 han tancat en verd, amb uns creixements encapçalats per Iberdrola, que ha guanyat un 16,69% impulsada per alguns rumors sobre possibles canvis d'accionariat.

Els bancs també han registrat una jordada alcista, amb uns guanys del 8,73% per al BBVA i del 8,10% per al Banc Popular. El Santander i el Banesto han crescut un 6,57 i un 5,33% respectivament.

La calma sembla que ha tornat a la borsa espanyola després que Wall Street va tancar ahir en positiu, i avui ha seguit amb lleugeres pujades, un cop els Fons Monetari Internacional va assegurar que no preveu cap recesió econòmica als Estats Units. En la mateixa línia, París ha tancat amb un creixement del 6,04% i Frankfurt, amb uns guanys del 5,93%.

Al mercat de divises, l'euro recupera posicions davant del dòlar i el canvi s'ha situat a 1,4718 unitats. El barril de petroli Brent també s'ha encarit fins als 87,17 dòlars.
Anar al contingut