Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol vol guanyar al camp del Nàstic per revenjar el 0-1 del partit disputat a Montjuïc

L'Espanyol ha començat a preparar el partit que jugarà aquest cap de setmana al Nou Estadi de Tarragona. Aquest matí, Ernesto Valverde no ha volgut parlar de la seva imminent renovació i s'ha centrat en el partit de diumenge. Al vestidor blanc-i-blau hi ha ànim de revenja, ja que el Nàstic va guanyar a Montjuïc en la primera jornada.

Actualitzat

No ha volgut aclarir si renova per una temporada o dues; de fet, Ernesto Valverde tampoc vol donar oficialitat a l'operació fins que estigui tancada. En qüestió d'hores la directiva anunciarà la continuïtat de l'entrenador blanc-i-blau, però, per Valverde, encara no hi ha raó perquè el felicitin.

Perquè no deixa de ser un derbi, perquè comença la segona volta però, sobretot, per revenjar el 0-1 del partit disputat a Montjuïc, Ernesto Valverde li té ganes, al Nàstic.

Valverde ha reconegut que l'objectiu immediat de l'equip és guanyar cinc partits a la Lliga, que els col·locarien amb 41 punts a la classificació. Amb la salvació garantida serà el moment de valorar a què es pot aspirar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut