Primera Divisió

L'Espanyol seguirà una jornada més en zona de descens en perdre contra el Betis per 2 a 4

L'Espanyol va caure derrotat contra el Betis per 2 a 4 en un partit molt estrany i que va tenir una segona part d'autèntica bogeria. Els andalusos es van posar amb un 0 a 2 a favor abans del descans amb gols de Capi i Juanito. Però a la represa, i tot i quedar-se amb deu per l'expulsió de Domoraud, l'Espanyol va ser capaç d'igualar el marcador per mitjà de Roger i Milosevic. En un final fatídic, el Betis va sentenciar amb dos dianes de Fernando i va enfonsar encara més l'equip de Ramón Moya en la zona de descens amb 10 punts.

El Betis va donar el primer ensurt només començar el partit amb un cop de cap de Juanito per sobre del travesser de la porteria d'Argensó. Als 12 minuts, l'equip andalús es va avançar al marcador. En una bonica jugada de combinació, Capi es va quedar sol i va batre per baix Argensó davant la passivitat de la defensa blanc-i-blava. Nou minuts després i en ple domini bètic va arribar el 0 a 2. Assunçao va servir una falta a l'interior de l'àrea i entre Juanito i Domoraud van desviar amb el cap la pilota al fons de la xarxa. L'Espanyol va intentar reaccionar ràpidament i va estar a punt de reduir distàncies amb un xut de Tamudo fregant el pal dret i després amb una potent rematada de Maxi. Però, de nou, qui va estar a punt de marcar va ser el Betis al minut 28. Alfonso es va quedar sol a l'interior de l'àrea i la seva vaselina es va perdre per molt poc. La millor ocasió de l'Espanyol per marcar va arribar al minut 32 amb un llançament directe de falta d'Àlex Fernández que va anar al pal. L'àrbitre va anul·lar el tercer gol del Betis per un fora de joc d'Alfonso, que es va aprofitar d'un refús d'Argensó a un xut de Varela. Instants després, l'Espanyol es va quedar amb deu per l'expulsió amb vermella directe de Domoraud per una duríssima entrada sobre el propi Alfonso a dos metres del col·legiat. A la represa, la dinàmica no va canviar i a l'inici de la segona part Alfonso va perdonar de forma clamorosa el 0 a 3. El davanter bètic es va plantar tot sol davant d'Argensó, va picar la pilota de forma defectuosa i el porter blanc-i-blau, amb la punta dels dits, va salvar el gol. Per si l'equip espanyolista no tenia problemes, el capità Raül Tamudo es va lesionar i va ser substituït per Milosevic. Després d'una picabaralla entre Joaquín i David García, el jugador del Betis va perdre els nervis i va ser expulsat al minut 55 per donar un cop de puny al lateral esquerre de l'Espanyol. Amb igualtat numèrica, l'Espanyol va reduir distàncies als 17 minuts de la segona part. Prats va rebutjar un xut de Posse i el refús el va aprofitar Roger per marcar l'1 a 2. En ple desconcert visitant, Roger va tenir l'empat a les botes en la següent jugada, però Prats va salvar el gol amb els peus. L'empat de l'Espanyol va arribar als 27 minuts de la segona en una gran jugada de Milosevic després d'una bona assistència de Posse però l'alegria local només va durar un minut, el temps que el Betis va trigar a fer el 2 a 3 per mitjà de Fernando, en una nova errada defensiva. A falta de quatre minuts per al final, el Betis va marcar el gol de la sentència. Novament Fernando, trencant el fora de joc, va marcar a plaer el 2 a 4. En temps de descompte, l'Espanyol es va quedar amb nou per l'expulsió de David García, que va derribar Denilson fora de l'àrea quan es quedava tot sol per fer el cinquè. Al final dels 90 minuts, l'Espanyol va encaixar una nova derrota contra un rival que va ser molt superior i que encara hauria pogut guanyar per una renda superior si no hagués estat per la gran actuació d'Argensó. L'equip blanc-i-blau s'enfonsa en la zona de descens mentre que el Betis es consolida entre els primers de la classificació.