Futbol

L'Espanyol i l'Sporting s'enfronten aquesta tarda a Cornellà-el Prat pensant en la permanència

L'Espanyol té aquesta tarda davant l'Sporting de Gijón una nova oportunitat per continuar escalant posicions i anar deixant enrere el descens. Després de l'empat a Valladolid, els blanc-i-blaus s'enfronten amb un rival directe que, tot i estar fent una molt bona campanya, es mostra molt més irregular quan juga lluny d'El Molinón. Els de Pochettino, doncs, necessiten apel·lar a la seva cara més combativa -la que ofereixen darrerament a Cornellà-el Prat- per intentar superar la baixa de Javi Márquez al mig del camp i sumar tres punts decisius per acostar-se a la salvació.

Actualitzat
L'equip de Manolo Preciado ocupa la dotzena posició tot just per davant de l'Espanyol. Només tres punts els separen, i és per això que l'equip català ha de guanyar aquesta tarda. Un triomf no només suposaria atrapar els asturians en la classificació sinó que deixaria el descens a una distància prudencial i amb molts equips entre mig.

Pochettino, que no podrà comptar amb el lesionat Javi Márquez, ha recuperat Baena, que finalment ha estat perdonat pel Comitè de Competició. Més enllà de les baixes, però, el conjunt blanc-i-blau ha d'oferir la seva cara més solvent, la que dóna quan juga de local, per superar un rival que, com ha dit Pochettino, no posarà les coses fàcils.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut