Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol es deixa empatar pel Volendam (2-2) en el primer amistós a Holanda

L'Espanyol ha empatat davant el Volendam (2-2) en el primer amistós del seu "stage" a Holanda. En el minut 11, Jonathan Soriano ha avançat els "pericos" amb un potent xut. El domini era dels homes de Tintín Márquez, i Callejón, en el minut 46, ha definit amb qualitat a passada de Dídac Vila. En aquest segon temps, els holandesos s'han espavilat i han aconseguit empatar en jugades a pilota parada. Primer, Platje, en minut 56, i Bakens, en el 67, en una rematada de cap a plaer davant la passivitat defensiva espanyolista. El pròxim rival, aquest divendres, serà el Willem II.

Lesions de Marc Torrejón i Javi Ruiz

En una acció fortuïta, després d'un salt amb un rival, el defensa blanc-i-blau ha caigut malament i s'ha torçat el turmell esquerre. Sergio Sánchez l'ha substituït en el minut 22. En principi i a l'espera de més proves, Torrejón té un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre, podria estar tres setmanes de baixa i perdre's la visita del Valladolid a Montjuïc. A les acaballes del partit, en una pilota dividida, el porter Javi Ruiz i el jove Víctor Ruiz han topat. La pitjor part se l'ha endut el primer, que ha hagut de deixar el seu lloc a l'argentí Cristian Álvarez.