Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol empata a un contra l'Alabès i segueix sense saber què és guanyar a Mendizorroza

L'Espanyol s'ha hagut de conformar amb un empat en la seva visita al camp de l'Alabès (1-1). Un resultat que manté els dos equips a la zona baixa de la classificació. Els dos gols han estat en el primer quart d'hora de partit. Primer s'ha avançat l'equip local amb un gol de Sarriegi, però els blanc-i-blaus han empatat dos minuts després mitjançant Luis García. Ara l'Espanyol és el quart per la cua, amb 8 punts, els mateixos que el Mallorca, que està en zona de descens.

L'Alabès ha anat per feina i en la primera badada en defensa de l'Espanyol ha marcat el primer gol del partit. Els blanc-i-blaus han concedit moltes facilitats i, en el minut 12, l'equip vitorià s'ha avançat en el marcador. Sarriegi ha rematat tot sol una centrada de Rubén Navarro a només un metre de la línia de gol. El plantejament de Lotina, amb cinc defenses, ha quedat en evidència. Però l'Espanyol no ha tardat gaire a reaccionar. Luis García, el "pitxixi" de l'equip, ha aprofitat un mal xut de De la Peña per superar l'argentí Costanzo i empatar en el marcador, només dos minuts després de la diana de l'Alabès. És el tercer gol de la temporada per a l'asturià. Totes les ocasions locals han anat precedides d'errades del conjunt espanyolista. Fins i tot Kameni ha estat a punt de regalar-li un gol a Bodipo, però el davanter guineà ha estat benèvol i ha creuat massa el xut. Tot i així, el mateix Kameni ha estat providencial minuts després en una oportunitat de Rubén Navarro. El porter camerunès ha tocat la pilota amb la punta dels dits per enviar-la a córner. La rèplica, abans del descans, l'ha posat Edu Costa. També Costanzo, a la porteria de l'Alabès, ha evitat el gol. Rubén Navarro ha tornat a avisar amb un llançament de falta que ha sortit fregant el pal. En l'inici del segon temps, els de Lotina ho han passat malament, però s'ha pogut prendre un respir arran de l'expulsió de Sarriegi. Pino Zamorano li ha ensenyat la vermella directa per una falta sobre Tamudo quan intentava treure un contratac. Tot i la superioritat durant gairebé mitja hora, l'Espanyol no ha trobat el camí del gol. I encara sort que els blanc-i-blaus han pogut sumar un punt a Mendizorroza, perquè, en temps afegit, Aloisi ha estavellat una pilota al pal en una jugada en què Kameni ha tornat a ser providencial.