Espanyol

L'Espanyol derrota el Tenerife en l'estrena de Caicedo com a golejador blanc-i-blau

L'Espanyol ha guanyat el Tenerife en el Trofeu Teide amb un gol de Caicedo. En un partit amb moltes faltes i poc ritme, els blanc-i-blaus han tingut poques idees en atac. En la segona meitat han debutat els últims dos fitxatges del club, Álvaro González i Paco Montañés.

Actualitzat

L'Espanyol ha guanyat el Tenerife en el Trofeu Teide amb un gol de Caicedo. En un partit amb moltes faltes i poc ritme, els blanc-i-blaus han tingut poques idees en atac. Els visitants han estat dominats de sortida pel Tenerife. En el minut 17, Kiko Casilla no ha aconseguit blocar correctament un fort xut des de la frontal i Aridane, molt atent, ha rematat la pilota dins la xarxa. Per sort per als de Sergio González, el davanter canari estava en fora de joc en el moment en què el porter blanc-i-blau ha refusat la pilota, i per això el seu gol ha estat anul·lat.

L'equip espanyolista no ha començat a arribar amb perill a la porteria contrària fins que han passat més de 20 minuts de joc. Víctor Sánchez ha xutat fora en el minut 25. Deu minuts més tard, el porter local Jacobo no ha estat encertat a capturar una pilota penjada dins la seva àrea. David López, però, no s'esperava aquesta errada i la seva rematada no ha anat entre els tres pals.

En el minut 3 de la segona part, Sergio García ha tingut la millor ocasió d'un Espanyol més dominador, però el porter del Tenerife ha aconseguit parar el seu xut. Minuts més tard han debutat en l'equip visitant els dos últims fitxatges, Álvaro González i Paco Montañés. Felipe Caicedo ha estrenat el seu compte golejador com a espanyolista aprofitant una bona assistència de Sergio García en el minut 72. L'equatorià no ha pogut acabar el partit i ha deixat el terreny de joc amb un cop a la cama dreta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut