Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol decidirà avui com es distribueixen les 13.250 entrades per a la final històrica de la UEFA

L'Espanyol decidirà avui mateix com es distribueixen les 13.250 entrades entre els socis i seguidors per ser a la final històrica de la Copa de la UEFA a Glasgow, en què els socis blanc-i-blaus tindran prioritat. L'afició perica ja està preparant amb gran il·lusió el viatge a Glasgow. Un desplaçament massiu amb l'única limitació del nombre d'entrades que donarà la UEFA. Per això, una delegació de l'Espanyol és a Glasgow mirant de negociar un pessic més d'entrades.

Actualitzat

Un miler d'aficionats van poder viure en directe, des d'Alemanya, la classificació dels blanc-i-blaus per a la final i somien ja a aconseguir una de les 13.250 entrades de què disposa el club per a Glasgow. I és que després de l'eufòria per al pas a la final de la Copa de la UEFA, toca la pertinent expectativa de com funcionarà el repartiment de les entrades, i això és qüestió d'hores.

Delegació a Glasgow

A més, una delegació de l'Espanyol és a Glasgow per aconseguir més entrades. Allà hi ha tres representants de l'Espanyol, Xavier Andreu, cap de comunicació del club, Rafa Ramos, cap de premsa, i José María Calzón, delegat del primer equip, reunits amb representants de la UEFA per saber més detalls de la final. El viatge a Glasgow, a més, servirà per decidir les condicions del desplaçament pel que fa a l'equip, és a dir, l'arribada a l'aeroport o l'hotel on s'allotjarà l'equip.

L'expedició de l'Espanyol marxarà el dilluns dia 13 al matí cap a Glasgow i tornarà el dijous a la tarda, passi el que passi a la final. Això vol dir que l'equip de Valvedre farà dos entrenaments a l'escenari del partit, un dilluns a la tarda i un altre, dimarts també a la tarda. El club informarà sobre l'organització de la final a través de la pàgina web del club.

Per cert, l'Espanyol es planteja demanar a la Federació Espanyola de Futbol avançar el partit de Lliga contra el Reial Madrid al divendres dia 11 per tenir més temps per preparar la final. El partit del Bernabéu s'ha de jugar, en principi, el dissabte dia 12 a les 8 del vespre. Aquell mateix dissabte també juga el Sevilla contra el Recreativo.

L'equip s'entrena

Els jugadors de l'Espanyol han arribat a les 4 de la matinada i a les 12 ja estaven entrenant per preparar el partit de Lliga de diumenge al camp de l'Atlètic de Madrid, malgrat que tothom és conscient que Valverde ho tindrà molt difícil per fer que els jugadors es concentrin en la Lliga, on ja tenen els deures fets, i es treguin del cap la final que els espera d'aquí a dotze dies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut