Pla mig del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, durant la presentació de la 22a edició de la fira Autotardor, el 18 d'octubre de 201…
Pla mig del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, durant la presentació de la 22a edició de la fira Autotardor, el 18 d'octubre de 2016. (Horitzontal)

Les vendes del sector de l'automoció a Fira de Mollerussa arriben als 7'1 MEUR

Actualitzat

ACN Mollerussa.-El sector de l'automoció present a les fires de Sant Josep i Autotrac de Mollerussa ha facturat aquest any per valor de 7,1 milions d'euros en vendes. És una xifra lleugerament superior a la del mateix període de l'any passat, que es va tancar amb un total de 7,5 milions. És per això, que el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, s'ha mostrat confiat que amb la celebració de la 22a edició de la fira Autotardor el proper cap de setmana, l'ens firal tancarà l'any superant els 8 milions d'euros de facturació en vendes de vehicles. Segons Segarra, des del 2011 es nota una certa recuperació de les vendes en el sector, que va tocar fons els anys més durs de la crisi amb una facturació que no arribava als 6 milions d'euros per anys. Anteriorment s'havia arribat a generar vendes per valor d'11 milions d'euros.

La 22a edició d'Autotardor, que tindrà lloc el cap de setmana del 21 al 23 d'octubre, comptarà amb la participació de 24 expositors d'automoció, maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions. Precisament aquest darrer, el dels camions és un sector que s'ha recuperat en aquest certamen després d'uns anys sense ser-hi present.Autotardor és la tercera fira anual que Fira de Mollerussa organitza dedicada a la maquinària i l'automoció, i la segons pel que fa al sector d'ocasió. Disposarà de prop de 20.000 metres quadrats de superfície ocupada, distribuïts entre els Pavellons Firals, els quals estaran al 100% amb prop de 400 vehicles i turismes a la venda, i el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària agrícola i industrial, furgonetes, camions i l'espai 'Low Cost', amb models amb un preu més econòmic.Segarra ha expressat la confiança de l'ens organitzador en mantenir la tendència de recuperació pel que fa al volum de negoci dels darrers anys i tornar a xifres d'abans de la crisi. En aquest sentit, ha recordat que el 2015 l'Autotardor va assolir la seva millor xifra històrica pel que fa al nombre de vendes de cotxes, amb 112 operacions, per un import superior als 1,3 milions d'euros, també la seva segona millor dada després de l'any 2006.

Anar al contingut