Barcelona

Les obres de la Diagonal obliguen a tallar la calçada del costat de mar aquest cap de setmana

Les feines es faran dissabte i diumenge entre les vuit del matí i les vuit del vespre

RedaccióActualitzat

Cap de setmana d'obres a la Diagonal. Dissabte a primera hora han començat els treballs per renovar l'asfalt de la Diagonal de Barcelona entre la plaça Francesc Macià i el passeig de Gràcia.

Les màquines han ocupat els carrils centrals en sentit Besòs, que han quedat tallats al trànsit. La circulació a la banda de muntanya està reestringida a dos carrils. Les calçades laterals no estan afectades, però es recomana fer-les servir només per a la circulació de proximitat.

Les feines es faran dissabte i diumenge entre les vuit del matí i les vuit del vespre, i per això es demana que els vehicles facin servir rutes alternatives per prevenir embussos.

Autobusos afectats

El servei d'autobusos també queda afectat. Els autobusos que normalment circulen per la calçada en direcció Besòs es desvien per carrers pròxims a l'avinguda. Són les línies H8, 6, 7, 33 i 34. A l'altura del passeig de Gràcia les línies tornaran a circular per la Diagonal.

En sentit Llobregat, les línies H8, 6, 7, 27, 32, 33, 34, 63 i 67 poden transitar pel lateral, costat muntanya, de la Diagonal però les parades pateixen restriccions puntuals. Hi ha tres parades afectades (a l'altura de Balmes, a Muntaner i a Francesc Macià) i es garanteix que com a mínim dues estiguin operatives. 

Les obres també afectaran els autobusos que baixen per la Via Augusta, que es desvien per Balmes.

Amb l'asfaltat s'haurà culminat el gruix de la reforma d'aquest tram de la Diagonal i només quedaran alguns elements pendents, com la instal·lació de les noves parades de bus.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut