Actualitat blaugrana

Leo Messi s'entrena amb normalitat amb el grup i estarà a punt contra el València

Leo Messi feia dos dies que no s'entrenava per culpa d'unes molèsties i ja s'havia començat a especular sobre si estaria al 100% per jugar contra el València. Aquest dijous l'argentí i ha tranquil·litzat tothom, ja que ha participat amb absoluta normalitat en la sessió preparatòria de l'equip blaugrana. El davanter ha aguantat sense dificultats tota la sessió i no hi haurà cap problema perquè pugui jugar diumenge si Frank Rijkaard ho creu oportú.

Actualitzat

Pel que fa a les ambicions d'Eto'o de guanyar la Pilota d'Or, Ronaldinho ha escombrat cap a casa, a l'hora de parlar sobre aquest guardó i ha assegurat que li agradaria que el guanyés algun dels seus companys. Hores abans, el camerunès Samuel Eto'o ha reconegut que un dels seus objectius és guanyar la Pilota d'Or, però que no estarà pendent dels rivals que tingui per obtenir aquest guardó. Eto'o sí que ha reconegut que jugarà encara més motivat.

D'altra banda, el davanter del Barça Santi Ezquerro és baixa definitiva per al partit de diumenge contra al València perquè té una contractura a la cama esquerra. 

Trobada Xavi-David Villa

En un acte promocional a Barcelona s'ha trobat dos del protagonistes del partit del proper diumenge, entre el Barça i el València: el blaugrana Xavi i el valencianista David Villa. Villa ha elogiat el Barça, tot i que espera mantenir la ratxa positiva del València dels últims anys al Camp Nou, on els valencians fa cinc temporades que no perden.

Xavi considera que el València d'aquesta temporada serà un dels rivals a batre, juntament amb el Reial Madrid. Tot i que el partit no serà decisiu per al títol de Lliga, Xavi ha previst un Barça-València molt disputat. En aquest sentit, Villa ha assegurat que el Camp Nou és l'estadi més complicat del món.

Els dos jugadors també han parlat de la Pilota d'Or i s'han sumat a les veus del món del futbol que li donarien a Samuel Eto'o. Xavi ha assegurat que no té cap dubte que aquesta vegada Eto'o mereix el reconeixement.

Més de 150.000 socis

El Barça ja ha superat la xifra dels 150.000 socis. El club té exactament 151.127 socis, amb una mitjana de 2.300 altes mensuals.

Anar al contingut