Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta s'imposa al CN Sabadell (11-4) i es proclama campió de la Copa del Rei

L'Atlètic Barceloneta s'ha adjudicat la Copa del Rei de waterpolo després de superar el defensor del títol, el Club Natació Sabadell, per un contundent 11-4, en un partit que s'ha disputat a Puerto de la Cruz, a Tenerife. L'equip mariner ha estat molt superior i en el descans ja guanyava per tres gols de diferència, 5-2. En la represa, la superioritat dels homes de Santi Fernández s'ha fet encara més evident i no han donat cap opció als vallesans.

L'Atlètic Barceloneta ha guanyat amb més facilitat de la prevista la final de la 20a edició de la Copa del Rei de waterpolo, que s'ha disputat a la piscina de Puerto de la Cruz, a Tenerife. L'equip de Santi Fernández ha dominat la final des del primer minut i no ha trobat rival en el CN Sabadell, que defensava el títol aconseguit l'any passat. Els mariners han ofegat l'atac dels vallesans, que només han estat capaços de fer quatre gols en els 32 minuts de joc, i gràcies a l'encert en els llançaments exteriors de Felipe Perrone i Gabi Hernández, autors de tres gols cadascun, han conduït l'Atlètic Barceloneta a guanyar la quarta Copa del Rei de la seva història.