Alguns dels immigrants de l'assentament a la porta de la nau industrial. (Foto: EFE)
Aquest local funciona els caps de setmana i reuneix fins a 300 persones d'origen subsaharià, colombià i camerunès, entre altres. (Foto: EFE)
Barcelona

L'assentament de Poblenou habilita una discoteca a la nau industrial

Funciona els caps de setmana i, segons ha assegurat un dels residents, reuneix fins a 300 persones d'origen subsaharià, colombià i camerunès, entre altres.

RedaccióActualitzat
Els immigrants que viuen a l'assentament del carrer Puigcerdà del barri Poblenou de Barcelona disposen d'una discoteca habilitada en un dels espais de la nau industrial en la que resideixen.

Aquest local funciona els caps de setmana i, segons ha assegurat un dels residents, reuneix fins a 300 persones d'origen subsaharià, colombià i camerunès, entre altres.

Els Mossos d'Esquadra han previst desallotjar l'assentament el pròxim dilluns, després d'un primer intent avortat per una concentració d'unes 300 persones per evitar-ho.

La zona ha estat equipada amb diversos sofàs, una barra de bar amb nevera, un microones, una taula amb un equip de música i unes tires de llums de Nadal que pengen del sostre per ambientar l'espai. Tots aquest mobiliari l'han recollit del carrer.

A més de la discoteca, han habilitat una mena de restaurant.
Anar al contingut