Pla obert on es pot veure la nova estació d'autobusos de Mollerussa pràcticament acabada, el 14 de novembre de 2017. (Horitzontal)
Pla obert on es pot veure la nova estació d'autobusos de Mollerussa pràcticament acabada, el 14 de novembre de 2017. (Horitzontal)

L'alcalde de Mollerussa diu que no s'inaugurarà l'estació d'autobusos mentre el conseller Rull estigui a presó

Actualitzat

ACN Mollerussa.-L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha assegurat que no s'inaugurarà l'estació d'autobusos mentre el conseller Josep Rull estigui a la presó. L'alcalde del PDeCAT s'ha negat a fer cap mena d'acte per un equipament que està ''promogut i executat per la Generalitat'' i mentrestant el conseller que se'n va ocupar estigui mancat de llibertat. La nova estació d'autobusos de la capital del Pla d'Urgell s'ha construït al costat de l'estació de tren i ja està en la recta final de les obres. Segons l'alcalde, tot i no concretar terminis, encara que no es faci una inauguració oficial, una vegada estigui operativa, això no significa que no pugui entrar en servei. Les obres de l'estació van començar a finals de maig amb un pressupost de 872.000 euros i un termini d'execució de 6 mesos.

La nova estació tindrà una andana lineal amb una capacitat d'estacionament per a quatre autobusos en bateria i disposarà d'una zona per a un autobús addicional així com tres places per estacionament de taxis. L'andana principal, la zona d'espera exterior i l'edifici de serveis de l'estació estan protegits amb una coberta metàl·lica que ja està pràcticament enllestida. L'estació connecta mitjançant un pas soterrat a les vies a l'estació de tren.

Anar al contingut