Motociclisme

Laguna Seca es prepara per a una nova lluita sense treva entre Rossi, Stoner i Lorenzo

El Mundial de MotoGP viu aquest cap de setmana un nou i apassionant capítol en la intensa lluita que mantenen Valentino Rossi, Jorge Lorenzo i Casey Stoner per liderar el campionat. Laguna Seca, l'espectacular traçat nord-americà, acull la vuitena prova de l'any amb "el Doctor" reforçat de moral pels seus dos últims triomfs consecutius. Una ratxa que el pilot mallorquí de Yamaha i l'australià de Ducati intentaran frenar en sec per evitar que Rossi augmenti encara més el seu avantatge al capdavant del Mundial.

Actualitzat
Un nou gran premi dels Estats Units torna aquest cap de setmana a Laguna Seca quan encara es manté viu l'avançament de Valentino Rossi a Casey Stoner en la cursa de la temporada passada. L'italià, en una maniobra impossible, va endur-se el triomf després d'una lluita amb l'australià i una maniobra a l'espectacular tirabuixó que va marcar un abans i un després.

Aquest divendres, amb l'inici dels entrenaments lliures, Rossi i Stoner es tornaran a veure les cares en un circuit on només hi corren els grans de MotoGP. Enguany, però, tant el de Yamaha com el de Ducati hauran de vigilar de prop un Jorge Lorenzo que vol tornar a guanyar i a plantar-li cara al seu company d'equip un cop aquest, Rossi, ha sumat dues victòries consecutives.

Entre tots tres, doncs, hi tornarà a haver-hi una batalla pel triomf final. Dani Pedrosa, que va caure a Assen, intentarà tornar a estar al capdavant per salvar l'honor d'un equip Honda HRC que travessa els seus pitjors moments al Mundial.
Anar al contingut