Barcelona

L'Agència de Salut Pública admet que fumar herbes medicinals no suposa incomplir la llei antitabac

No és el mateix fumar tabac que una barreja d'herbes medicinals. Això és el que admet ara l'Agència de Salut Pública en una carta que ha enviat al Teatre Apolo, que havia rebut avís de l'Agència en què advertia els responsables del muntatge musical "Hair" que si no complien la llei antitabac serien multats.

Actualitzat
La polèmica va saltar arran de la queixa d'un espectador que després de veure el musical "Hair" va presentar una denúncia perquè els actors fumaven a l'escenari. L'Agència de Salut Pública van enviar un avís als responsables del teatre en què advertien d'un possible incompliment de la llei antitabac, advertiment al qual l'Apolo va presentar al·legacions.

Ara, l'Agència ha respost a aquestes al·legacions a través d'una carta en què resol que està permès fumar durant la polèmica representació "Hair" perquè l'ús de productes substitutius del tabac -com la barreja d'herbes medicinals- "no suposa incompliment de la llei". A més, l'Agència ha lamentat que s'hagi "malinterpretat" el seu avís, un avís que no pensa arxivar ni deixar sense efecte, ja que "es tracta d'un escrit informatiu que, en cap cas, pressuposa la incoació d'un expedient administratiu sancionador".

El productor executiu artístic de "Hair", Joan Lluís Goas, ha rebut la carta de Salut Pública com una una bona notícia.
Anar al contingut