Los Angeles

L'actor Harrison Ford, hospitalitzat però fora de perill, després d'un accident amb l'avioneta que pilotava

L'aparell biplaça que pilotava l'actor nord-americà ha tingut un problema al motor i ha hagut de fer un aterratge d'emergència sobre un camp de golf a Los Angeles

RedaccióActualitzat

L'actor Harrison Ford, de 72 anys, ha quedat ferit en un accident d'avioneta la matinada de divendres, però es troba fora de perill.

Harrison Ford pilotava un aparell biplaça quan ha tingut un problema al motor i ha hagut de fet un aterratge d'emergència sobre un camp de golf a prop de l'aeroport de Santa Mònica, a Los Angeles.

L'actor ha estat atès al lloc dels fets i posteriorment se l'ha traslladat a un hospital pròxim, amb diverses ferides al cap. En un primer moment, es pensava que tenia ferides greus, però l'actor, que anava sol a l'avioneta, està conscient i s'espera que es recuperi completament, segons ha dit el seu representant.

Ford, de 72 anys, conegut pels seus papers a pel·lícules tan taquilleres com "La guerra de les galàxies" i "Indiana Jones", és un gran aficionat de l'aviació.

El seu fill, Ben Ford, ha confirmat a Twitter l'accident que ha tingut l'actor, però ha dit que el seu pare és un home molt fort i que es recuperarà.

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut