Madrid

La URJC denuncia l'esborrament massiu de correus de l'època de Casado, Cifuentes i Montón

La universitat també sospita que algú s'ha endut documentació dels despatxos

RedaccióActualitzat

La Universitat Rey Juan Carlos ha denunciat un esborrament massiu de mails entre el 2008 i el 2014, època que inclou els màsters de Casado, Cifuentes i Montón.

El centre ha denunciat a la policia que s'han eliminat 5.400 correus electrònics, tant enviats com rebuts, de l'Institut de Dret Públic (IDP), que és l'organisme on van fer els màsters el líder del PP, Pablo Casado, i les dimissionàries Cristina Cifuentes i Carmen Montón.

A més, els mails esborrats són d'entre el 2008 i el 2014, període que inclou aquests 3 polèmics màsters, quan el dirigia el catedràtic Enrique Álvarez Conde. Conde està investigat en relació amb el màster de Cristina Cifuentes i denunciat per malversació per la universitat.

Segons informa "El País", Pablo Acosta, nou màxim responsable de l'IDP, va avisar la policia el passat 20 de juliol d'aquest esborrament massiu quan va tenir accés al correu electrònic per primer cop. Acosta no va poder precisar quan van ser eliminats ni si es va fer en bloc o en dates diferents.

La universitat també sospita que algú s'ha endut documentació dels despatxos.

 

Anar al contingut