Barcelona

La soprano Jessye Norman obre el Festival Únicas al Palau de la Música a Barcelona

Ja ha començat la tercera edició del Festival Únicas al Palau de la Música a Barcelona. La soprano Jessye Norman va inaugurar el festival, i en les properes setmanes també actuaran al Palau artistes com María del Mar Bonet, Mísia o Maria Bethânia, entre d'altres. Al recital de Jessye Norman, que els melòmans consideren ja la diva del segle XXI, hi va haver moments per a la música francesa i nord-americana, i als bisos, una cançó de bressol de Manuel de Falla.

Actualitzat
Encetar un festival amb la soprano Jessye Norman és d'una potència incontestable. El Festival Únicas va començar a treure el cap fa dos anys, discret, amb només dos concerts. Ara ja aposten fort programant vuit recitals fins a finals de juny i ahir a la nit es van apuntar un bon triomf portant Norman al Palau de la Música.

Diuen d'ella que és la "diva absoluta", la millor veu de l'òpera actual per a molts, té el caixet més elevat de totes les sopranos, i, quan se la sent, ningú es pregunta el perquè. A més, els seus concerts sempre agafen embranzida així que s'acosta el final. I el concert d'ahir no va ser una excepció: Jessye va obrir la tanda de bisos amb una cançó de bressol de Falla que va posar a tothom els pèls de punta.

El Palau, tot dret, va viure una nit d'alta qualitat musical. Maria del Mar Bonet, Mísia i Maria Bethânia seran algunes de les altres "veus úniques" que també l'ompliran per aquest festival.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut