La Seu Vella, imatge de les europees.
La Seu Vella, imatge de les europees.
Lleida

La Seu Vella de Lleida ha lluït el logotip blau de les eleccions europees a la seva façana

La Seu Vella de Lleida ha estat l'escenari arquitectònic a Catalunya on s'ha projectat el logotip de les eleccions europees, que es faran el 25 de maig

Actualitzat

La Seu Vella de Lleida ha estat l'escenari arquitectònic a Catalunya on s'ha projectat el logotip de les eleccions que es faran el 25 de maig per donar-los visibilitat de cara als ciutadans. L'acció s'ha fet simultàniament a Càceres, Santander, Saragossa i Sevilla, en cinc edificis públics de l'estat espanyol escollits pel Parlament Europeu.

La Paeria i el Consorci del Turó de la Seu Vella han treballat conjuntament amb l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona perquè la Seu fos l'escenari de Catalunya on es fes la projecció de la imatge de les eleccions. Així, s'ha aprofitat el procés engegat per al seu reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco i que s'associa a valors com la pau, la concòrdia i el diàleg.

Així, doncs, aquest dissabte, des de les 9 de la nit i fins a les 12, la Seu Vella ha lluït el logotip blau de les eleccions a la seva façana.

Les imatges de totes les projeccions seran recollides en un vídeo que es titularà "Ciutats amb missatge blau" i que es difondrà a través de les xarxes socials.

 

 

Anar al contingut