Primera Divisió

La Reial Societat també supera el Madrid en la classificació amb una victòria a Son Moix

La Reial Societat tampoc ha desprofitat l'ocasió per superar el Madrid en la classificació i s'ha col·locat en la segona posició de la Lliga, amb els mateixos punts que el Deportivo, després de guanyar de forma brillant a Son Moix per 1-3. Els donostiarres no han acusat la pressió i han tornat a evidenciar que són uns candidats per guanyar el títol. En la lluita per entrar en la Lliga de Campions, el Celta continua en la quarta posició després de l'ensopegada del València, a casa, contra el Vila-real.

Celta, 2 - Racing, 2 El Celta no ha pogut passar de l'empat a Balaídos en un partit atípic, ja que l'àrbitre ha afegit vuit minuts de descompte, fet que ha aprofitat el Racing per empatar quan ja passaven nou minuts del temps reglamentari. Tot i aquest empat, els gallecs mantenen la quarta plaça per la desfeta del València a Mestalla. València, 1 - Vila-real, 2 El Vila-real ha donat la sorpresa en el derbi del País Valencià i s'ha emportat la victòria de Mestalla. Tres punts molt importants per allunyar-se del descens. Per la seva banda, el València ha fet un pas enrere en les seves aspiracions de classificar-se per a la Lliga de Campions i ara és a un punt de la quarta posició. L'afició valencianista ha acomiadat el seu equip amb xiulets. Rayo, 1 - Betis, 1 Empat a Vallecas que serveix de ben poc a tots dos equips per aconseguir els seus objectius. Amb el punt, el Rayo continua cuer i amb la salvació cada vegada més complicada mentre, que al Betis tampoc li val per entrar en la zona de la Copa de la UEFA. Mallorca, 1 - R. Societat, 3 La Reial Societat ha donat una mostra d'autoritat a Son Moix i ha tornat a demostrar que és un aspirant al títol de lliga. Els donostiarres han derrotat un Mallorca que venia de golejar el Madrid al Bernabéu i s'han situat en la segona posició, amb els mateixos punts que el Deportivo.