La presentació oficial del Bacallà Targarí obre el Firacóc 2008 de Tàrrega

Tàrrega.- El Bacallà Targarí ha inaugurat aquest dissabte a la tarda el Firacóc 2008 i 21è Aplec del Cóc de Tàrrega. El Bacallà Targarí ha estat el protagonista del certamen gastronòmic, al mateix temps que es vol convertir en un dels plats típics de la ciutat sota l'assessorament del restaurador lleidatà Josep Maria Morell. Dins el recinte firal, s'ha pogut fer degustacions del plat i també s'ha explicat com preparar-lo.
La presentació oficial del Bacallà Targarí obre el Firacóc 2008 de Tàrrega

La presentació oficial del Bacallà Targarí obre el Firacóc 2008 de Tàrrega

Tàrrega.- El Bacallà Targarí ha inaugurat aquest dissabte a la tarda el Firacóc 2008 i 21è Aplec del Cóc de Tàrrega. El Bacallà Targarí ha estat el protagonista del certamen gastronòmic, al mateix temps que es vol convertir en un dels plats típics de la ciutat sota l'assessorament del restaurador lleidatà Josep Maria Morell. Dins el recinte firal, s'ha pogut fer degustacions del plat i també s'ha explicat com preparar-lo.