Imatge d'arxiu d'un agent de la policia espanyola registrant un ordinador
Imatge d'arxiu d'un agent de la policia espanyola registrant un ordinador
Lleida

La policia espanyola desmantella a Lleida una trama de lloguers fraudulents de cases de vacances

Els detinguts feien ingressar anticipadament el preu del lloguer als interessats a llogar una casa de vacances en uns comptes bancaris, mètode a partir del qual haurien estafat més de 46.000 euros

RedaccióActualitzat

La policia espanyola ha desmantellat aquest dimarts a Lleida una trama de lloguers fraudulents de cases de vacances. Segons un comunicat de la Policia Nacional, els cinc detinguts haurien aconseguit estafar més de 46.000 euros a les seves víctimes.

Els apartaments vacacionals s'oferien en pàgines web especialitzades. Un cop els clients s'hi interessaven, els feien pagar part del lloguer per avançat en uns comptes bancaris. D'aquesta manera, els detinguts haurien rebut una mitjana de 900 euros per lloguer fraudulent.

Quan l'arrendador es presentava el dia establert a l'habitatge es trobava amb un domicili particular habitat i que no tenia cap relació amb l'habitatge que s'oferia a la pàgina web o simplement que en realitat l'apartament no existia. 

L'operació policial va començar quan els agents van rebre més de 40 denúncies tramitades en diferents localitats a nivell nacional en les quals s'informava de l'engany sofert en el moment de llogar habitatges vacacionals en zones turístiques com Las Palmas, Eivissa, Cadis o Girona.

La investigació segueix oberta per poder aclarir totalment els fets i localitzar més persones perjudicades.

Anar al contingut