Las Palmas de Gran Canaria

La policia canària localitza un menor de 15 anys que no estava registrat ni escolaritzat

El Grup de Menors i Família (GRUMEF) del Cos General de la Policia Canària ha localitzat un menor de 15 anys que no havia estat inscrit al Registre Civil i que mai havia estat escolaritzat en cap centre educatiu. El jove ingressarà en un centre de menors perquè en facin una valoració psíquica i sanitària, la qual cosa després permetrà adoptar una decisió sobre la seva situació.

RedaccióActualitzat

El Grup de Menors i Família (GRUMEF) del Cos General de la Policia Canària ha localitzat un noi de 15 anys que no havia estat inscrit al Registre Civil i que mai havia estat escolaritzat. El jove ingressarà en un centre de menors perquè en facin una valoració psíquica i sanitària, la qual cosa després permetrà adoptar una decisió sobre la seva situació.

Segons ha informat l'executiu canari, els pares temien que les autoritats els retiressin la custòdia del noi, tal com havia passat amb els seus dos germans grans.

El menor, que tampoc ha estat vacunat, presenta un bon aspecte i sí ha rebut assistència sanitària durant aquests anys quan ho ha necessitat.

El GRUMEF ha posat els fets en coneixement del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia, la Fiscalia de Menors de Las Palmas i la Direcció General de Dependència, Infància i Família, perquè adoptin les mesures oportunes sobre la base de la protecció del menor.

Anar al contingut