La pastisseria Uñó guanya el concurs per elaborar la Galeta de Mataró

Mataró (ACN).- Un carquinyoli líquid amb una textura molt cruixent, farcit d'avellana o ametlla. Aquesta és la recepta de la Galeta de Mataró. Els ciutadans de Mataró han triat aquesta creació de la pastisseria Uñó com a element gastronòmic identificatiu. El concurs, celebrat el mes de novembre, el va promoure l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) amb l'objectiu de dotar la ciutat d'una nova eina de promoció. Uñó va quedar per davant de les propostes de Sacher, Graupera i Forn Sant Jaume. Tot i això, la galeta es podrà comprar a totes les pastisseries de la ciutat. Pròximament s'haurà de triar el nom de la galeta i el seu embolcall. La seva presentació està prevista per la pròxima primavera.
La pastisseria Uñó guanya el concurs per elaborar la Galeta de Mataró

La pastisseria Uñó guanya el concurs per elaborar la Galeta de Mataró

Mataró (ACN).- Un carquinyoli líquid amb una textura molt cruixent, farcit d'avellana o ametlla. Aquesta és la recepta de la Galeta de Mataró. Els ciutadans de Mataró han triat aquesta creació de la pastisseria Uñó com a element gastronòmic identificatiu. El concurs, celebrat el mes de novembre, el va promoure l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) amb l'objectiu de dotar la ciutat d'una nova eina de promoció. Uñó va quedar per davant de les propostes de Sacher, Graupera i Forn Sant Jaume. Tot i això, la galeta es podrà comprar a totes les pastisseries de la ciutat. Pròximament s'haurà de triar el nom de la galeta i el seu embolcall. La seva presentació està prevista per la pròxima primavera.