Yeremi Vargas en una imatge d'arxiu
Yeremi Vargas va desaparèixer el març del 2007 en un solar de Santa Lucía de Tirajana, a Gran Canària
Gran Canària

La Guàrdia Civil investiga tres pederastes escocesos per la desaparició de Yeremi Vargas ara fa sis anys

La Guàrdia Civil es va desplaçar a l'octubre a Escòcia per prendre declaració als pederastes, però tots tres no van badar boca sobre el cas. No obstant, els tres investigats, dos dels quals són a la presó, eran a Gran Canària quan Yeremi Vargas va desaparèixer mentre jugava amb els seus cosins en un solar.

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil investiga tres pederastes escocesos en relació amb el cas de Yeremi Vargas, el nen que el març del 2007 va desaparèixer al municipi de Santa Lucía de Tirajana, a Gran Canària, quan tenia 7 anys. Fonts de la investigació han informat que els agents de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil es van desplaçar a l'octubre a Escòcia per pendre'ls declaració, però que tots tres no van badar boca sobre el cas.

No obstant, els tres investigats, dos dels quals són a la presó, eren a Gran Canària quan Yeremi Vargas va desaparèixer mentre jugava amb els seus cosins en un solar.

El mòbil sexual es dibuixa com la hipotèsi més probable. Per això, la Guàrdia Civil ha difós ara la fotografia de dos d'ells i demana col·laboració ciutadana, sobretot dels escocesos, per si algú els va veure a la zona del solar aquell fatídic 10 de març del 2007.

Anar al contingut