Las Palmas de Gran Canaria

Gran Canària segueix amb inquietud la recerca d'un nen desaparegut fa tres dies mentre jugava al carrer

Gran Canària fa tres dies que busca sense èxit el petit Yeremi José Vargas, de set anys, desaparegut al migdia de dissabte mentre jugava al carrer amb els seus cosins a pocs metres del seu pare. Després d'examinar pous i estanys, de resseguir el municipi de Vecindario carrer per carrer i de muntar controls a ports i aeroports de l'illa, Protecció Civil ha començat a buidar els contenidors de les escombraries un per un, en un intent desesperat de trobar el nen. La família del menor va denunciar-ne la desaparició dissabte després que el nen no va entrar a casa amb els altres familiars quan l'àvia els va cridar a dinar. Yeremi, de cabells rossos, ulls castanys i amb ulleres de color verd, duia un jersei marró amb lletres taronges, uns pantalons color crema i sabates esportives.

Actualitzat
Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, així com quasi 250 membres de Protecció Civil, familiars, amics i veïns han resseguit des de dissabte la zona ajudats per gossos ensinistrats i un helicòpter del Grup Especial d'Emergències del govern de les Canàries per tractar de localitzar el petit. L'àvia del desaparegut ha explicat que el petit Yeremi jugava amb els seus cosins a prop del seu pare i oncles en un descampat al costat de casa seva en el moment de  la desaparició. De fet, tots van tornar a casa plegats quan els va cridar a dinar excepte Yeremi, moment en el qual van notar la seva absència.

Després de tres dies d'intensa recerca, els municipis adjacents al del desaparegut han pres mesures de control, així com també s'han establert inspeccions a ports i aeroports de l'illa.

La recerca s'ha estès també als hivernacles de la zona i a la costa, concretament a les platges de El Cabrón fins al Pozo Izquierdo, així com al barranc de Tirajana.
L'enterrament de la sardina del Carnaval del municipi, que estava previst per aquest diumenge, es va suspendre, ja que tots els membres dels serveis d'emergència estan destinats a buscar el menor.

El nen, que té els cabells rossos, ulls castanys i amb ulleres amb una muntura de color verd, duia un jersei marró amb lletres taronges en el moment de la desaparició, uns pantalons de color crema i sabates esportives.

La família del nen ha repartit fulls amb la seva fotografia per tota l'illa per si algú pot oferir alguna pista que ajudi a localitzar-lo.
Anar al contingut