Madrid

La formació Ciutadans - Partit de la Ciutadania inaugura una seu a Madrid

La formació Ciutadans - Partit de la Ciutadania té des d'avui una seu a Madrid. El local l'ha inaugurat el president del partit, Albert Rivera, que ha destacat que això demostra l'expansió de Ciutadans, que ja té presència en 11 comunitats autònomes. Sobre la possibilitat d'aliar-se en el futur amb la plataforma de Rosa Díez i Fernando Savater, Albert Rivera ha dit que s'haurà d'esperar que es constitueixin com a partit. Però ha afegit que quan arribi el moment seran receptius, perquè és important que els ciutadans que vulguin optar pel que anomena "una tercera via per a Espanya" ho puguin fer a través d'una única oferta electoral.

Actualitzat

Rivera ha confiat que la seva formació aconsegueixi algun escó al Congrés a les eleccions generals perquè, segons la seva opinió, hi ha molts espanyols que no volen que els partits nacionalistes tinguin la "clau del Parlament o del govern".

El líder de Ciutadans s'ha mostrat convençut que hi ha "molts espanyols" que es veuen representats en els postulats del partit com a "tercera via progressista, sense cap tipus de complexos amb els nacionalismes, que digui el mateix a tot Espanya", i que pugui pactar amb el PSOE o el PP per evitar el "continu xantatge polític" al qual, segons que ha explicat, sotmeten els nacionalistes al govern.

Preguntat per la possibilitat d'arribar a un acord amb el partit que pretenen formar l'exeurodiputada del PSOE Rosa Díez i el filòsof Fernando Savater, Rivera ha assegurat que "les possibilitats hi són totes", encara que "cal esperar que es constitueixin com a partit" i parlar amb ells per veure la coincidència de propostes.

Anar al contingut