Ignacio Echeverría
Ignacio Echeverría

Confirmen que Echeverría va morir a Londres, defensant amb un monopatí una dona

Rajoy proposa que se li concedeixi la Creu de Plata de l'Orde del Mèrit Civil a títol pòstum

Actualitzat

Després de quatre dies d'incertesa, la família d'Ignacio Echeverría Miralles de Imperial ha confirmat que és una de les víctimes mortals de l'atemptat de Londres, on va intentar defensar una dona que estava sent atacada.

Moltes persones ja es refereixen a ell com "l'heroi del monopatí". Havia nascut a Ferrol, a la Corunya, fa 39 anys, i després va viure a Las Rozas, a Madrid. Es va traslladar a Londres a treballar el febrer de l'any passat al banc HSBC.

Per demà dijous, a les vuit de la tarda, està prevista una concentració a Las Rozas en homenatge seu.

La recerca d'Ignacio va començar diumenge a les vuit de la tarda amb un missatge a les xarxes socials que alertava de la seva desaparició. Va ser vist per última vegada al pont de Londres, un dels llocs atacats pels terroristes.

Segons van explicar els seus amics, havia estat patinant prop de la zona quan va presenciar com un home atacava una dona. Va baixar del monopati i va pegar a l'agressor amb el monopatí mentre dos homes més l'agredien a ell per darrere.

La germana d'Echeverría ha confirmat a les xarxes socials la mort d'Ignacio "intentant salvar els altres".

 

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat que se li concedeixi la Creu de Plata de l'Orde del Mèrit Civil a títol pòstum.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut