El mercant rus Midvolga 2, que va xocar amb el pesquer El Fairell
El mercant rus Midvolga 2, que va xocar amb el pesquer El Fairell
Barcelona

La defensa del mercant rus demana que s'imputi els dos supervivents del pesquer

L'advocada del vaixell rus que va xocar amb un pesquer, ara fa dos mesos al port de Barcelona, creu que els dos supervivents també són responsables de la mort dels dos pescadors ofegats en l'accident

RedaccióActualitzat

La defensa dels responsables del mercant rus que va envestir un pesquer al port de Barcelona demanarà que s'investigui també els dos supervivents de l'accident. Ho farà perquè considera que també tenen responsabilitats en els fets, que van acabar amb dos pescadors ofegats.

Teresa Vallverdú, advocada dels tripulants del mercant rus investigat, creu que els pescadors envestits també són responsables de l'accident:

"S'ha de veure qui podia haver fet un moviment i qui no el podia haver fet. I en aquest cas, el patró ha dit que ell no va canviar el rumb en cap moment. Per tan,t vol dir que no va fer res."

A més de demanar que se'ls investigui com als seus clients per dos homicidis imprudents, l'advocada està a l'espera del resultat de la caixa negra del mercant. Ha explicat que les declaracions d'aquest dijous dels dos pescadors han estat curtes i poc convincents, com si volguessin amagar alguna cosa, ha dit la defensora del vaixell rus. Els dos membres de la tripulació que han declarat han sortit per un conducte intern. Han evitat les portes principals de la Ciutat de la Justícia.

L'accident va passar fa dos mesos prop de la costa de Barcelona. El mercant rus Midvolga 2 va xocar contra el pesquer El Fairell, que portava quatre tripulants a bord: dos hi van morir i dos més van resultar ferits lleus per hipotèrmia.

Anar al contingut