Agents de la Guàrdia Civil rebent les butlletes que els han lliurat regidores de la CUP, a les portes de la impremta de Constantí
Agents de la Guàrdia Civil rebent les butlletes que els han lliurat regidores de la CUP, a les portes de la impremta de Constantí
Constantí

La CUP dona paperetes de l'1-O als guàrdies civils de la impremta de Constantí

RedaccióActualitzat

Militants i regidors de la CUP de diversos consistoris del Camp de Tarragona han repartit paperetes de vot del referèndum de l'1 d'octubre als guàrdies civils que, des de dimecres a la tarda, vigilen una impremta de Constantí.

La Guàrdia Civil sospita que l'empresa edita material per al referèndum de l'1-O i escorcollen els cotxes dels treballadors que surten de l'empresa a la recerca d'aquest material o d'alguna prova.

Hem entregat butlletes del referèndum a la @guardiacivil! No cal que busquin a impremtes i coaccionin treballadores! Ja poden marxar! pic.twitter.com/bOc5Bb6MK4

— CUP Reus (@CUPReus) 7 de setembre de 2017

La CUP vol rebutjar així la presència de les patrulles de la Guàrdia Civil davant de l'edifici i els escorcolls als treballadors, que consideren que es posen sota sospita.

Els Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat a l'exterior de l'empresa en saber que membres de la CUP es dirigien cap a l'empresa situada al polígon industrial de Constantí. L'actuació s'ha desenvolupat amb cordialitat i sense cap incident.

Dues patrulles de la Guàrdia Civil mantenen la vigilància a l'exterior d'aquesta impremta i van fent escorcolls als cotxes dels treballadors a mesura que es fan els canvis de torn.

Els escorcolls de la @guardiacivil a la sortida de la impremta de #Constantí fins i tot a l'utilitari de l'empresa de neteja pic.twitter.com/7cvEeNMUrP

— CatInfo Tgn-Ebre (@Cati_Tarragona) 7 de setembre de 2017

 

CCOO denuncia intimidació als treballadors

El sindicat CCOO ha denunciat també, a través d'una nota de premsa, que els escorcolls que la Guàrdia Civil fa als vehicles dels treballadors suposen una intimidació i rebutgen aquestes actuacions policials.

Dijous al matí, un advocat ha entrat a l'empresa sense que, de moment, se sàpiga quina és la intenció dels responsables d'Indugraf Offset, que no han volgut fer cap declaració sobre la situació que estan passant.

Sembla que els agents, que han passat tota la nit a les portes de l'empresa, estarien esperant una ordre judicial per entrar-hi i escorcollar les instal·lacions.

Fa un parell de dies, el diari digital local La República va informar que aquesta empresa estaria imprimint les llistes de votants que s'hauran d'emplenar durant la jornada de l'1-O.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut