Reunió de les parts implicades en el conflicte entre el centre de menors L'Estrep i els veïns de la urbanització del Calvet de Sant Salvador de…
Reunió de les parts implicades en el conflicte entre el centre de menors L'Estrep i els veïns de la urbanització del Calvet de Sant Salvador de Guardiola. La reunió s'ha celebrat aquest dijous 8 d'octubre de 2015 al vespre a l'ajuntament del municipi. (Horitzontal)

La comissió de treball defineix un protocol d'emergències davant el conflicte del centre de menors L'Estrep

Sant Salvador de Guardiola (ACN).- La comissió de treball creada per solucionar el conflicte del centre de menors L'Estrep de Sant Salvador de Guardiola ha definit un protocol d'emergències "per abordar qualsevol tipus d'incident". Aquest és un dels punts del comunicat que s'ha fet públic després de la reunió que ha durat gairebé quatre hores i que s'ha celebrat a l'ajuntament del municipi. El text també afirma que "hi ha un increment d'efectius policials per garantir la seguretat", que s'ha acordat "conjuntament i decididament trobar mecanismes d'integració" i que es crearan "mecanismes d'informació" per fer arribar les conclusions al veïnat. Hi ha prevista una segona reunió dimarts vinent per continuar abordant la situació.

Actualitzat
Anar al contingut