La secretària d'estat de comunicació, Carmen Martínez de Castro, a Alacant
La secretària d'estat de Comunicació, Carmen Martínez de Castro, a Alacant

La cap de comunicació de Rajoy sobre el "que es fotin": "Disculpes i santes pasqües"

La secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro reconeix: "no vaig estar gens fina"

Actualitzat

La secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro ha demanat disculpes pel comentari que va fer a Alacant sobre la xiulada i escridassada d'un grup de pensionistes a Mariano Rajoy.

Martínez Castro s'ha disculpat en una entrevista a la COPE, dient que va ser un comentari jocós en una conversa privada amb un amic i ha reconegut que "no vaig estar gens fina."

"És un comentari jocós, amb un amic en una conversa privada. Quan aquest comentari passa de l'àmbit privat a l'àmbit públic es converteix en unes paraules inadequades en el fons i en la forma. Per tant, demano disculpes a aquelles persones que s'han sentit ofeses."

 

Martínez Castro ha enllestit la polèmica dient que més que donar explicacions sobre el context o les raons del comentari, el que "toca" és disculpar-se.

"El millor que puc fer no és explicar, perquè no té sentit, sinó demanar disculpes i santes pasqües."

La gravació de 12TV a l'arribada de Rajoy a l'ajuntament d'Alacant aquest dissabte, mentre se sentia la xiulada i els crits de protesta d'un grup de pensionistes, també va captar el comentari que la secretària d'Estat feia a un amic: "Fa venir ganes de fer-los una botifarra de collons i dir-los que es fotin!".

 

ARXIVAT A:
PensionsPP
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut