La Bruixa d'Or cau davant un rival directe en la lluita per la permanència, l'Estudiantes (74-81)

La Bruixa d'Or ha caigut a casa davant un rival directe en la seva lluita per seguir una temporada més a la Lliga Endesa, l'Estudiantes (74-81). Els manresans s'han vist orfes dels seus referents habituals, Darryl Monroe i Marcus Eriksson. Aquest resultat, afegit al triomf del Múrcia, tercer implicat en la pugna per la permanència, deixa els manresans en una situació molt delicada

La Bruixa d'Or ha caigut a casa davant un rival directe en la seva lluita per seguir una temporada més a la Lliga Endesa, l'Estudiantes (74-81). Els manresans s'han vist orfes dels seus referents habituals, Darryl Monroe (4 punts, 2 rebots) i Marcus Eriksson (10 punts). Aquest resultat, afegit al triomf del Múrcia, tercer implicat en la pugna per la permanència, deixa els manresans en una situació molt delicada.

El primer quart de l'enfrontament ha estat de màxima igualtat. L'Estudiantes treia el màxim benefici dels bons minuts d'un exjugador de l'equip de Manresa, Uros Slokar (19 punts, 6 rebots), autor de 10 punts en aquest període. Darryl Monroe, que avui ha tingut un mal dia amb l'arbitratge, ha comès la seva segona falta personal quan faltaven més de 3 minuts per al final d'uns primers deu minuts que s'han tancat amb un marcador de 18 a 19.

Max Koughere (14 punts), el millor jugador de La Bruixa d'Or fins llavors, ha comès la seva segona falta abans dels 2 minuts de joc del segon quart. Lucas Nogueira (8 punts, 5 rebots, 2 taps) ha assumit el relleu de Slokar. Els madrilenys han aconseguit un marge de 9 punts amb cistelles fàcils i aprofitant el seu domini sota les cistelles amb Nogueira i Marco Banic (20 punts, 4 rebots). I per acabar de complicar la situació, Koughere ha vist com li xiulaven la tercera falta abans d'un descans al qual s'ha arribat amb un resultat de 40 a 49.

Andrés Miso marca el ritme

La Bruixa d'Or ha cedit un parcial de 0 a 4 en el començament del tercer quart i ha arrodonit la crisi amb la quarta personal de Koughere. L'Estudiantes no estava precís en atac, però els locals encara tenien menys idees. La lluita d'Arteaga (7 punts, 4 rebots) ha evitat que els del Bages perdessin totes les seves opcions davant un rival ben dirigit per Andrés Miso (10 punts, 3 rebots, 4 assistències, 3 recuperacions). Sota el lideratge de Marko Ljubicic (8 punts, 6 assistències), els manresans han baixat dels 10 punts de desavantatge, 55-64 al final del penúltim quart.

L'Estudiantes ha inaugurat l'últim quart amb un parcial de 5 a 0 que ha refredat totalment el Nou Congost. Una esmaixada de Vernon Goodridge ha trencat el silenci al pavelló, però no la dinàmica del partit, jugat amb el ritme que volia un equip visitant que a sobre aconseguia punts de forma senzilla. Un canvi a defensa zonal ha permès a La Bruixa d'Or tornar-se a posar set per sota amb 8 punts d'última hora d'Eriksson, però l'aparició de l'aler ha arribat massa tard per obtenir un resultat positiu.