Madrid

La borsa tanca amb una forta pujada del 6% i la prima de risc baixa fins els 550 punts bàsics

L'Ibex-35 ha aconseguit la segona pujada més important de l'any. La prima de risc espanyola és ara als 550 punts després d'haver superat clarament els 600 punts a primera hora del matí. L'interès del bo a 10 anys baixa de nou i se situa per sota del 7%

RedaccióActualitzat
L'Ibex-35 ha tardat 24 hores a recuperar-se de la jornada negra d'aquest dijous. Després d'un començament de sessió ple de dubtes, la borsa espanyola ha marcat clarament una jornada a l'alça i ha aconseguit una pujada d'un 6% i ha pogut recuperar els 6.750 punts. La resta de borses europees han tingut també un clar comportament a l'alça, especialment la borsa de Milà amb uns guanys del 6,3%, París amb una pujada del 4,38% i Frankfurt amb un 4% i Londres.

La prima de risc espanyola ha tingut un comportament clar a la baixa, malgrat que al començament d'aquest divendres s'havia arribat a disparar molt per sobre dels 600 punts bàsics. La tendència s'ha invertit poc abans del migdia i ha caigut fins els 550 punts bàsics amb els bons espanyols a deu anys al 6,93%.





Anar al contingut