Joaquín Reyes disfressat de Carles Puigdemont (Vertele/eldiarioes)
Joaquín Reyes disfressat de Carles Puigdemont (Vertele/eldiarioes)
Torrejón de Ardoz

L'humorista Joaquín Reyes es disfressa de Puigdemont i la policia l'intenta detenir

El portal Vertele avança que sis agents l'han anat a buscar alertats per un veí de Torrejón de Ardoz

RedaccióActualitzat

Sorpresa durant el rodatge d'un esquetx de l'actor i humorista Joaquín Reyes caracteritzat de Carles Puigdemont. Segons ha avançat el portal Vertele, un veí de Torrejón de Ardoz, on s'estava gravant el gag, ha alertat la Policia Nacional que li havia semblat veure el candidat a la presidència de la Generalitat.

Sis agents s'han presentat al Parque Europa per comprovar si es tractava de Puigdemont, ha afegit el portal. Quan s'han adonat de la situació, tothom s'ho ha pres de bon humor, segons ha explicat el mateix actor en una entrevista a la Cadena SER.

 

Joaquín Reyes, conegut sobretot pel programa d'humor "Muchachada Nui" i que també va copresentar l'última cerimònia dels Premis Goya, gravava l'esquetx per a "El Intermedio". El mateix programa ha confirmat a Twitter la confusió.

"No està la situació per a brometes"

El programa de TV3 "Tot es mou" ha parlat amb Reyes, que ha confirmat que els sis agents s'han acostat a ell sense pressa.

"Jo estava gravant i, de sobte, veig les cares de l'equip i diuen: 'Hòstia, la policia.' Em giro i venien sis agents caminant. O bé no tenien gaires ganes de detenir-lo o s'ho ensumaven."

El còmic, que s'ha caracteritzat de nombroses celebritats, ha afegit que els agents "es morien de riure" davant la situació.

Reyes també ha explicat que una productora ha parlat amb el veí que ha avisat els agents.

"Ha parlat amb ell i li ha dit: 'Com és que ha trucat, que no veu que és un rodatge?' I ell li ha contestat: 'No està la situació per a brometes.'"

L'humorista d'Albacete ha considerat un "absurd meravellós" el que li ha passat i ha afegit que es podria considerar un "homenatge a Forges" en el dia de la seva mort.

 

ARXIVAT A:
JxCat
Anar al contingut