Barcelona

Kiko Veneno, Muchachito, Tomasito i els dos membres de Los Delincuentes formen el nou "grup fantasma" G-5

Kiko Veneno ha presentat a Barcelona la seva nova aventura musical acompanyat de Muchachito, Tomasito i els dos components de la banda Los Delincuentes. Amb el nom de G-5, aquest quintet ha presentat un disc fet bàsicament per passar-s'ho bé i treballar plegats, segons ells mateixos han comentat. Amb l'humorístic nom de "Tucaratupapi", el disc presenta dotze cançons que recullen el diferent estil de cada un dels seus components.

Actualitzat
La iniciativa va començar a gestar-se el passat mes de març "amb la voluntat de fer coses noves i ampliar el gloriós repertori de la música espanyola", segons ha explicat amb humor José Luis López Sanfeliu, més conegut com a Kiko Veneno. L'artista català, amb Jairo Perera (Muchachito Bombo Infierno), Tomás Moreno (Tomasito) i els dos components de Los Delincuentes -Marcos del Ojo Barroso (Canijo) i Diego Pozo Torregrosa (Ratón)-, formen G-5, que s'ha presentat amb el senzill "El vino i el pescao".

Tot i que disposaven de molts altres noms per a aquest "grup fantasma", com La Oreja Baila Sola, es van decantar per G-5 "perquè és més curt de posar", segons ha explicat Kiko Veneno.

Per ara, la formació no ha confirmat cap actuació en directe, ja que han nascut amb "instint de fugacitat". Tant Kiko Veneno com Los Delincuentes viatjaran aviat a Mèxic per fer una gira, i la resta de components també continuaran amb les respectives carreres artístiques de forma paral·lela al G-5.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut