Barcelona

Kenneth Branagh presenta a Barcelona "La flauta màgica", la pel·lícula que obre la porta de l'òpera als espectadors de cine

L'actor i director britànic Kenneth Brannagh s'ha passejat avui pel Liceu de Barcelona. Ha vingut a presentar la seva última pel·lícula que té molt a veure amb l'òpera. És una versió de "La flauta màgica", de Mozart, que el 4 d'abril arribarà a les nostres pantalles. Tota ella està cantada en anglès per estrelles de l'òpera emergents que, a més a més, han posat tot l'entusiasme en la seva faceta d'actors de cine.

Actualitzat

Amb la seva última pel·lícula ha obert les portes de l'òpera als espectadors de cine, i en la seva visita a Barcelona no ha volgut deixar passar l'oportunitat de trepitjar per primer cop el Liceu. Els màxims responsables del Gran Teatre han actuat de guies per al director nord-irlandès Kenneth Branagh, que ha interromput sense voler l'assaig de "L'holandès errant" que es feia en aquells moments.

Totes les barreres escèniques han quedat trencades en l'adaptació al cine que Kenneth Branagh ha fet d'una altra de les òperes més populars, "La flauta màgica". Més de vint milions d'euros ha costat una enlluernadora producció que inclou efectes especials i en què l'acció comença entre les trinxeres de la Primera Guerra Mundial.

"Aquesta va ser -diu Kenneth Branagh- l'última òpera de Mozart. Quan la va escriure, estava molt a prop del final de la seva vida, i jo crec que la seva intenció era fer una crida a la pau amb aquesta òpera; hi ha una crida a la pau en la música. I és per aquest motiu que vam prendre la decisió de situar-la en el que probablement és el conflicte més terrible de la història de la humanitat.

No és aquesta l'única transgressió de la versió, segons Kenneth Branagh, de "La flauta màgica" de Mozart. Tota ella està cantada en anglès per estrelles de l'òpera emergents que, a més a més, han posat tot l'entusiasme en la seva faceta d'actors de cine.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut