L'acusat, Dave Verbist, durant el judici a Girona
L'acusat, Dave Verbist, durant el judici a Girona
Girona

Judici d'un esquarterador confés que diu que va matar la víctima en un joc sexual

L'acusat ha explicat que havia consumit drogues, alcohol i pastilles i que la va matar sense voler

RedaccióActualitzat

El fiscal demana una pena de 17 anys i 10 mesos de presó per assassinat a Dave Verbist, que ha reconegut els fets que van passar ara fa quatre anys.

Durant el judici ha explicat amb detall què va passar aquella nit i matinada, en què l'alt consum de drogues, barreja de cocaïna, alcohol i pastilles va acabar amb sexe de risc i la mort d'una dona, Montse Méndez, que havia conegut aquella mateixa nit, estrangulada.

Segons l'acusat la va escanyar amb un cable sense voler mentre feien un joc sexual.

"Ella em va demanar asfíxia. Amb les mans jo l'anava asfixiant. Després vam canviar la postura i com que, en aquella postura, era complicada l'asfixia, ella em va dir si tenia una corda o un mocador per poder asfixiar a poc a poc. Li vaig dir que no, que no en tenia. Només tenia cable i em va dir 'doncs agafa el cable'..."

El crim va tenir lloc l'octubre del 2013 en un pis del carrer Pare Coll de la ciutat. L'acusat ha explicat com va trossejar el cadàver i, el va repartir en bosses d'escombraries el va anar deixant amb la moto pels afores de la ciutat.

Verbist també ha culpat el seu company de pis, Doramas Sánchez, acusat en el cas per encobriment dient que va ser ell qui li va donar la idea de trossejar el cadàver per desfer-se'n. Un extrem que, durant la seva declaració, Doramas ha negat.

"En cap moment vaig donar cap idea ni vaig dir res sobre el cos perquè en aquell moment tampoc no m'ho creia."

Dave Verbist va confessar el que havia fet a Girona, quan va ser condemnat un any més tard per l'Audiència de Madrid a 25 anys de presó per estrangular i cremar una dona danesa.

 

 

Anar al contingut