Barcelona

Judici contra un mossèn per abusos a dues nenes en un col·legi d'Igualada

Un mossèn seu avui al banc dels acusats pels presumptes abusos sexuals a dues nenes a qui donava classes de religió en una escola pública d'Igualada. El jutjat penal número 2 de Barcelona jutja els fets, que van tenir lloc durant el curs 2003-2004 al col·legi Gabriel Castellà d'Igualada. La fiscalia demana cinc anys i dos mesos de presó per al rector acusat, que ja va ser condemnat el 2006 per haver abusat d'una disminuïda psíquica dins una església a la mateixa localitat.

Actualitzat
La fiscalia manté que l'acusat, Gregorio S. J., va aprofitar les classes de religió que impartia a l'aula d'audiovisuals del centre per satisfer els seus desitjos sexuals i fer tocaments a les dues alumnes de 10 anys.

El rector va ser apartat del lloc que ocupava com a professor al col·legi i de la docència el juny del 2005, després que alguns pares denunciessin els presumptes abusos pels quals serà jutjat a porta tancada, per preservar la intimitat de les víctimes.

Això, després que el setembre del 2007, l'Audiència de Barcelona ja va confirmar els dos anys de presó que un jutjat li va imposar per haver abusat sexualment d'una disminuïda psíquica el 2000. El rector va sotmetre a la jove a tocaments a dins de l'església de Fàtima d'Igualada, i després li va regalar una bossa de patates perquè no ho expliqués, segons relata la sentència.
Anar al contingut