Josep Roca: "Ens sentim ambaixadors de la cuina gironina i tenim la sort de dedicar-nos a una feina que ens apassiona"

Girona (ACN).- Aquest matí, al Celler de Can Roca les taules no estan parades i els fogons es mantenen apagats. La distinció atorgada per 'Restaurant Magazine' als tres germans de Taialà, que ha situat el Celler com el segon millor restaurant del món, els ha sorprès fent vacances. Però això no ha impedit que el sommelier, Josep Roca, i els seus pares, en Josep i la Montserrat, s'hi acostessin per rebre les felicitacions. En Joan, el xef, encara és a Londres i en Jordi, que s'encarrega dels postres, és a Nova York. "Tot i estar a llocs diferents, estem molt contents", afirma el sommelier. I afegeix: "Tenim la sort de dedicar-nos a una feina que ens apassiona, i fer gaudir la gent que ve i ens regala el seu temps".
Josep Roca: "Ens sentim ambaixadors de la cuina gironina i tenim la sort de dedicar-nos a una feina que ens apassiona"

Josep Roca: "Ens sentim ambaixadors de la cuina gironina i tenim la sort de dedicar-nos a una feina que ens apassiona"

Girona (ACN).- Aquest matí, al Celler de Can Roca les taules no estan parades i els fogons es mantenen apagats. La distinció atorgada per 'Restaurant Magazine' als tres germans de Taialà, que ha situat el Celler com el segon millor restaurant del món, els ha sorprès fent vacances. Però això no ha impedit que el sommelier, Josep Roca, i els seus pares, en Josep i la Montserrat, s'hi acostessin per rebre les felicitacions. En Joan, el xef, encara és a Londres i en Jordi, que s'encarrega dels postres, és a Nova York. "Tot i estar a llocs diferents, estem molt contents", afirma el sommelier. I afegeix: "Tenim la sort de dedicar-nos a una feina que ens apassiona, i fer gaudir la gent que ve i ens regala el seu temps".