Josep Lladonosa presenta el "Gran llibre de la fruita dolça" a la Boqueria

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, ha presentant "El gran llibre de la fruita dolça", de Josep Lladonosa, al mercat de la Boqueria. Aquest llibre té com a objectiu principal presentar el panorama de la fruita dolça al nostre país i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. A més, al llibre hi apareixen més de cent plats ¿primers, segons i tercers- on la fruita té un paper decisiu. Algunes són receptes sorgides de la tradició culinària, altres pertanyen a la cuina internacional i, un tercer bloc són d'elaboració pròpia de l'autor del llibre.
Josep Lladonosa presenta el "Gran llibre de la fruita dolça" a la Boqueria
Barcelona

Josep Lladonosa presenta el "Gran llibre de la fruita dolça" a la Boqueria

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, ha presentant "El gran llibre de la fruita dolça", de Josep Lladonosa, al mercat de la Boqueria. Aquest llibre té com a objectiu principal presentar el panorama de la fruita dolça al nostre país i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. A més, al llibre hi apareixen més de cent plats ¿primers, segons i tercers- on la fruita té un paper decisiu. Algunes són receptes sorgides de la tradició culinària, altres pertanyen a la cuina internacional i, un tercer bloc són d'elaboració pròpia de l'autor del llibre.
El conseller Grau ha destacat que "aquest llibre és un tractat de cuina, ja que explica les varietats i els cultius de la fruita dolça de Catalunya". A més a més, el conseller ha recordat que "el sector de la fruita dolça té dificultats, però que és un dels sectors més importants del camp català, atesa la gran varietat i riquesa". Per altra banda, Josep Lladonosa ha explicat: "El llibre el dedico als pagesos, ja que aquests m'han traspassat el respecte que cal tenir envers aquest col·lectiu i l'agricultura". Lladonosa també ha afirmat: "La meva universitat ha estat el camp, ja que ha estat allà on he conegut els productes de la nostra terra."