José Antonio Camacho debuta amb una victòria a la banqueta del Benfica

José Antonio Camacho va debutar amb èxit a la banqueta del Benfica portuguès. El nou equip de l'exseleccionador espanyol es va imposar per 3 a 1 al Gil Vicente, tot i que va començar perdent. Camacho va ser molt ben rebut per la seva nova afició.

Camacho va tornar a asseure's en una banqueta. Després de la renúncia a la selecció ara fa quatre mesos, Camacho va debutar dirigint el Benfica portugès contra el Gil Vicente, en partit avançat de la setzena jornada de la Lliga portuguesa. El tècnic de Cieza, identificat amb un braçalet, va poder assaborir el primer triomf davant d'una afició que el va rebre amb aplaudiments. Tot i això, el partit no va començar gaire bé per al tècnic espanyol, que va veure com als nou minuts Duah avançava el Gil Vicente amb un gran xut. El Benfica, però, va reaccionar ràpidament, amb aquell caràcter que tant li agrada al seu nou entrenador. Primer, Nuno Gomes i després Tiago, es van encarregar de capgirar el marcador. Ja a la segona part, amb un Camacho molt més tranquil del què és habitual, Petit va sentenciar amb un gol de falta.