Ja es poden veure les primeres imatges del "remake" de "Dumbo" de Tim Burton

Al març del 2019 es podrà veure l'adaptació real del clàssic de Disney amb protagonistes com Colin Farrell o Danny DeVito

RedaccióActualitzat

La pel·lícula de Disney Dumbo, estrenada al 1941, arribarà als cinemes de la mà del director, amb imaginació desbordant, Tim Burton.

La pel·lícula té previst arribar als cinemes el 29 de març del proper any, però Disney ja ha llançat el primer tràiler del film que mostra l'arribada del petit elefant al circ on es convertirà en una gran estrella.

A les primeres imatges s'ha pogut veure el personatge de Colin Farrell com li presenta als seus fills a Dumbo, un petit elefant de grans orelles amb el que faran una gran amistat i al que portaran al circ perquè tothom descobreixi la seva gran habilitat: volar.

Una peculiar característica que deixarà a tot el públic sorprès i el motiu pel què s'acabarà convertint en la gran estrella del circ.



El remake de Dumbo compta amb un repartiment format, a més de per Farrell, per Danny DeVito com Max, l'amo del circ; Eva Green com Colette, l'artista d'acrobàcies; i Michael Keaton, qui donarà vida al magnat de Wall Street J. Griffin Remington.

Altres estrenes

Aquest no és l'únic remake o retorn que Disney està preparant dels seus clàssics. El 25 de desembre d'aquest any s'estrenarà el retorn de Mary Poppins, la pel·lícula en la qual Emily Blunt encarnarà a la mítica mainadera màgica, que tornarà a la casa de la família Banks.

Després, Disney continuarà amb l'estrena de les noves adaptacions de pel·lícules com Aladdin, amb Will Smith encarnant a Geni i Mena Massoud com a protagonista.

El Rei León, dirigida per Jon Favreau i amb la participació de Elton John i Tim Rice per crear la banda sonora i Beyonce, qui també posarà veu a Nala.

Merlí, l'encantador, cinta que capitanejarà Juan Carlos Fresnadillo.

La Dama i el rodamón, dirigida per Charlie Bean, que s'estrenarà directament en la plataforma de streaming de la companyia

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut