El pas soterrat a l'altura de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres (ACN)
El pas soterrat a l'altura de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres (ACN)
Sant Andreu de Llavaneres

Els Mossos busquen el violador d'una dona agredida a Sant Andreu de Llavaneres

La víctima ha ajudat a fer un retrat robot del seu agressor, que diu que la seguia, i la va atacar i violar en un punt que queda fora de l'angle de les càmares de videovigilància

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la violació d'una dona, el 28 de desembre passat, a l'entorn de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres. Els fets van passar cap a quarts de vuit del matí, quan la víctima, una dona d'entre 40 i 50 anys, veïna de Mataró, anava a la feina per un camí que transcorre paral·lel al mar i a les vies del tren, entre les estacions de Mataró i Llavaneres.

 

La dona ha ajudat la policia a fer un retrat robot del seu agressor, que l'hauria sorprès a tocar del pas soterrat de les vies. Segons ha explicat l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, el camí on va ser agredida la dona està controlat per videovigilància, però el punt on hi va haver la violació queda fora de l'angle de les càmeres. Segons les mateixes fonts, la víctima va notar que la seguien des de Mataró. Els Mossos treballen per identificar l'agressor, encara que de moment no hi ha cap detingut.

També es busca si hi ha cap persona que pogués ajudar a identificar l'atacant. El lloc on va passar l'agressió és molt transitat, tant per banyistes com per gent que surt a passejar o córrer i treballadors que van a la feina per aquesta ruta.

Van ser les persones que passaven per aquest camí que, en sentir crits d'auxili, van socórrer la víctima, que van trobar amb ferides a la cara, per la qual cosa la van haver de traslladar a l'Hospital de Mataró.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut