Control a Sant Just Desvern després de la fuga en un control dels Mossos
Control a Sant Just Desvern després de la fuga en un control dels Mossos
Sant Just Desvern

Interior no descarta la relació entre el cotxe fugat en un control i l'atac a la Rambla

Forn assegura que el conductor del cotxe del Walden no va morir per trets dels Mossos, sinó apunyalat

RedaccióActualitzat

La conselleria d'Interior no descarta que el vehicle que es va saltar un control policial i va atropellar dos mossos a la sortida de la Diagonal estigui relacionat amb l'atemptat a la Rambla, tot i que no hi ha confirmació com en el cas de Ripoll, Alcanar o Cambrils. El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha explicat que no tenen cap informació que la pugui vincular amb els atacs, però no descarta que en un futur pugui aparèixer una vinculació. Després de fugar-se, el cotxe, un Ford Focus blanc, va arribar a Sant Just Desvern i va aparcar en una zona de càrrega i descàrrega davant del Caprabo del Walden.

Tot i que els veïns van afirmar haver sentit dos trets, Interior nega que el conductor del cotxe morís pels trets dels Mossos, sinó apunyalat. Ara busquen l'agressor. Els Mossos pensen que al cotxe hi havia una segona persona que va fugir.

Un cop neutralitzat el vehicle, els agents van escorcollar el cotxe, però, en observar un paquet sospitós, es van retirar i es van desplegar els artificiers i activar el seu robot de desactivació d'artefactes. A quarts d'onze, van desestimar la detonació del paquet i la científica s'hi va poder acostar per recollir indicis i fotografiar l'indret.

Amb l'arribada de la jutge, es va ordenar l'aixecament del cadàver.

Anar al contingut