París

Ingressen la dona del president francès, François Hollande, després del presumpte afer del seu marit

La companya del president francès, François Hollande, Valérie Trierweiler, l'han hospitalitzat i li han prescrit una cura de repòs. L'ingrés arriba després d'haver-se publicat una eventual relació sentimental del president amb una actriu.

RedaccióActualitzat

La primera dama de França, Valérie Trierweiler, ha hagut de ser ingressada en un hospital del París. No ha transcendit la causa de l'ingrés, però mitjans francesos apunten a una depressió. Els metges li han prescrit una cura de repòs

L'ingrés arriba després d'haver-se publicat una eventual relació sentimental del president amb una actriu. La revista "Closer" va destapar en un reportatge "l'amor secret" del president, que no ha desmentit l'afer, sinó que s'ha limitat a reclamar el respecte a la seva vida privada.

Segons el diari "Le Parisien", Valérie Trierweiler va ingressar dijous, així que va saber la notícia que l'endemà es publicaria aquesta informació, amb fotografies.La portaveu de Trierweiler, Patrice Biancone, ha explicat que s'espera que rebi l'alta dilluns.

"Necessita descansar i després decidirà què fa", ha assegurat Biancone a la pregunta de si Trierweiler s'està replantejant la seva relació amb el cap de l'Estat francès.

L'exparella d'Hollande, Ségolène Royal, no ha volgut pronunciar-se sobre el que ha qualificat de serial. Ella mateixa va patir la gelosia de Trierweiler quan aquesta va demanar el vot pel rival de Royal en les legislatives del 2012.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut