Barcelona

Imputen un metge i una infermera del CAP Perecamps que haurien negat l'assistència a un bebè

El jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona ha citat a declarar un metge i una infermera del dispensari Perecamps de Barcelona per un presumpte delicte d'omissió de socors. Suposadament, els dos professionals van denegar l'atenció mèdica a una nena de 9 mesos que tenia febre i convulsions el 22 de juliol passat. Els pares han declarat que els dos imputats van argumentar que el dispensari no té servei de pediatria i que tampoc van acceptar demanar una ambulància per traslladar la criatura al centre hospitalari. D'aquesta manera, ja són tres les persones imputades per aquest cas.

Actualitzat

La primera imputada és la recepcionista del CAP que, segons la versió dels pares, va ser la primera persona que va denegar l'auxili a la petita al·legant que el dispensari no té servei de pediatria. A més, en un primer moment, no va voler trucar a una ambulància.

Quan va anar a declarar, aquesta recepcionista va explicar que, després del primer contacte amb els pares, havia consultat el metge i la infermera imputats ara.

Qui es va encarregar de dur la petita a l'hospital va ser un intendent dels Mossos d'Esquadra, que tampoc va aconseguir que atenguessin la nena. El policia va demanar als treballadors del centre que s'identifiquessin, però s'hi van negar.

Anar al contingut