Madrid

Imputen Ana Rosa Quintana per possible coacció en l'entrevista a la dona de l'assassí de Mari Luz

La presentadora Ana Rosa Quintana i nou periodistes més han estat citats per declarar com a imputats dimecres que ve pel jutjat de Madrid que investiga quines van ser les condicions en les quals es va fer l'entrevista a la dona de Santiago del Valle, condemnat divendres passat per la mort de la nena Mari Luz Cortés a Huelva.

Actualitzat
La titular del jutjat d'instrucció número 43, María Cloro Cillán, ha citat dimecres que ve Isabel García Rodríguez, dona de Del Valle, en qualitat de perjudicada, per prendre-li declaració sobre com es va realitzar l'entrevista en la qual va confessar que el seu marit va matar la nena, igual que va fer en les primeres declaracions a la policia i al jutge, encara que al judici va culpar-ne la cunyada.

El mateix dia, de les onze del matí a les dues del migdia, ha citat el representat legal d'Antena 3, quatre periodistes de la mateixa cadena i quatre periodistes de Telecinco per prendre'ls declaració com a imputats. A les cinc de tarda serà quan Ana Rosa Quintana haurà de comparèixer i, mitja hora més tard, el periodista Ignacio Abad, de Telecinco, tots dos com a imputats, com la resta de periodistes.

María del Coro Cillán també ha demanat a Gestevisión Telecinco que presenti la gravació completa de l'entrevista que va fer Ana Rosa el dia 23 de febrer al parc de Brasilia (Madrid).

Fonts jurídiques han explicat que el jutge està investigant si tots els imputats van cometre un possible delicte de coacció quan van entrevistar Isabel García.
Anar al contingut