Madrid

Iglesias diu que Podem ha de representar l'oposició que el PSOE ha deixat "de genolls davant el PP"

RedaccióActualitzat

En plena crisi al PSOE, Podem fa un consell ciutadà en què es reivindiquen com l'única alternativa real d'esquerres al Partit Popular.

A l'entrada de l'acte, Iglesias ha qualificat de cop orquestrat el comitè federal que va forçar la dimissió de Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE:

"La setmana passada, els espanyols van assistir a una imatge terrible d'un partit que ha perdut el nord i que havia de descavalcar el seu secretari general per un cop orquestrat per posar-se de genolls davant el Partit Popular"

El resultat de la crisi interna del PSOE, ha defensat Iglesias, ha estat finalment "posar-se de genolls davant el PP". Per això, Iglesias ha reivindicat el seu partit com l'única oposició al PP davant d'un PSOE "sense nord, vell i decadent" que, segons ha vaticinat, permetrà un Govern de Mariano Rajoy:

"La nostra imatge contrastarà amb el que es va viure la setmana passada. Veurem la força política que ha quedat a l'espai de l'oposició a Espanya i discutirem d'Espanya."

En aquest consell ciutadà de Podem, han coincidit el secretari general de la formació morada, Pablo Iglesias, i el número dos del partit, Íñigo Errejón, que en els últims dies no han amagat les seves diferències a través dels mitjans de comunicació.

A l'entrada de la reunió, els dos han intentat aparcar les diferències. Iglesias assegura que només es tracta de debat intern:

"Sí que tenim diferències estratègiques, però demostrarem un cop més que el debat i la reflexió és una de les característiques de Podem. Qui diu o escriu que a Podem hi ha un problema entre radicals i moderats i entre els que volen estar a les institucions i els que no, banalitzen el debat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut